Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Olmar Porin laadukas ja kattava palveluvalikoima on käytettävissänne, alla olevista linkeistä voit tutustua tarkemmin palveluihimme.

Mikäli palveluvalikoimastamme ei löydy tarpeisiinne sopivaa ratkaisua, niin ota yhteyttä meihin räätälöidäksemme sellaisen!

Palvelumme

Ahtaus- ja nosturipalvelut

Joustava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaan kaikkia logistiikkatarpeita Porin satamassa. Toimintamme kattaa Mäntyluodon ja Tahkoluodon satamanosat.

Huolinta- ja tullauspalvelut

Olmar Pori Oy:n osaava ja kokenut huolintapalveluiden henkilöstö tarjoaa asiakkailleen tulliselvitys- ja kotimaan kuljetuspalveluita.

Bulk ja kierrätysmateriaalit

Olmar Pori Oy käsittelee ja varastoi bulk- ja kierrätysmateriaalituotteita Porissa, Mäntyluodon ja Tahkoluodon satamissa. Nykyaikaiset lastaus- ja purkausjärjestelmät kuljettimineen, mahdollistavat asiakkaillemme nopean ja kustannustehokkaan laivakäsittelyn.

Projekti- ja kappaletavara

Olmarin henkilöstöllä on pitkä kokemus projektitavaran satamakäsittelystä ja varastoinnista sekä niihin kuuluvista etu- ja jatkokuljetuksista.

Sahatavara ja biotuotteet

Lastaamme sahatavaraa Mäntyluodon satamassa vuosikymmenten kokemuksella. Sahatavaran käsittelyyn käytämme Mantsisen mobiilinostureita, Liebherr LHM 550 -tyypin nostureita sekä useita nivelpuominostureita.

Varustamopalvelut

Varustamopalvelumme toimii aluksen ja varustamon edustajana satamakäynnin aikana. Kokeneet ja motivoituneet agenttimme pitävät huolen ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, että laivakäynti olisi mahdollisimman sujuva ja alusten sekä miehistön tarpeet huomioitu parhaalla mahdollisella tavalla.

Varastointi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista sisävarastointia ja katettua tilaa. Varastoinnin lisäksi voimme tuottaa teille erilaisia lisäarvopalveluita. Varastomme soveltuvat hyvin irtolastille, kappaletavaralle, projektilastille, sahatavaralle ja biotuotteille.