Siirry suoraan sisältöön

Tarjoamme satama- ja varustamopalveluja Haminan ja Kotkan satamissa, sekä sisämaan junalogistiikkaa ja tavarankäsittelyä sisämaanterminaaleissa.

Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään tehokkaita ja hiilijalanjälkeä pienentäviä kokonaislogistiikkaratkaisuja, kuitenkin tinkimättä toimitusketjun laadusta ja taloudellisuudesta. Tarpeenmukaiset investointimme tukevat kestävää kehitystä.

Käytössämme on laajat varastointitilat ja laadukas infra Kotkan Mussalossa, Hallassa, Sunilassa ja kantasatamassa, sekä Haminan satamassa. Kehitämme palvelujamme ja terminaalejamme jatkuvilla investoinnella asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Esimerkkinä sisämaanterminaali Nurmeksessa ja räätälöidyt junakuljetukset satamaan.

HaminaKotkan satama on Suomen suurin viennin ja tuonnin keskittymä. Meriväylä, maantie,- ja rautatieyhteydet ovat myös mitoitettu sen mukaisesti. Teollisuudelle ja laivavarustamoille ihanteellinen sijainti ja laaja kapasiteetti takaa monipuolisen palvelutarjonnan. (Irtoperät, konttiliikenne, kappaletavara- ja bulk laivaukset vientiin ja tuontiin)

Tutustu alueen karttoihin

Hae meille töihin

Ajankohtaista

  • Tiedote

    Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry järjestää kolmipäiväisen poliittisen työnseisauksen. Ahtausalan työehtosopimuksen soveltamisalalla työnseisaus alkaa keskiviikkona 14.2.2024 klo 06.00 ja päättyy lauantaina 17.2.2024 klo 06.00.

    Lue lisää