Siirry suoraan sisältöön

Tarjoamme satama- ja varustamopalveluja Haminan ja Kotkan satamissa, sekä sisämaan junalogistiikkaa ja tavarankäsittelyä sisämaanterminaaleissa.

Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään tehokkaita ja hiilijalanjälkeä pienentäviä kokonaislogistiikkaratkaisuja, kuitenkin tinkimättä toimitusketjun laadusta ja taloudellisuudesta. Tarpeenmukaiset investointimme tukevat kestävää kehitystä.

Käytössämme on laajat varastointitilat ja laadukas infra Kotkan Mussalossa, Hallassa, Sunilassa ja kantasatamassa, sekä Haminan satamassa. Kehitämme palvelujamme ja terminaalejamme jatkuvilla investoinnella asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Esimerkkinä sisämaanterminaali Nurmeksessa ja räätälöidyt junakuljetukset satamaan.

HaminaKotkan satama on Suomen suurin viennin ja tuonnin keskittymä. Meriväylä, maantie,- ja rautatieyhteydet ovat myös mitoitettu sen mukaisesti. Teollisuudelle ja laivavarustamoille ihanteellinen sijainti ja laaja kapasiteetti takaa monipuolisen palvelutarjonnan. (Irtoperät, konttiliikenne, kappaletavara- ja bulk laivaukset vientiin ja tuontiin)

Tutustu alueen karttoihin

Hae meille töihin

Ajankohtaista

 • RP Logistics Oy on nyt Olmar HaminaKotka Oy

  RP Logistics Oy on nyt Olmar HaminaKotka Oy

  21. joulukuuta tiedotetun yrityskaupan mukaisesti RP Logistics Oy on jatkossa Olmar HaminaKotka Oy. Olmar HaminaKotka Oy muodostaa merkittävän toimijan alallaan. Yhtiöllä on laaja materiaalien käsittelykalusto, varastot ja ulkovarastotilat ja yhtiö työllistää noin 100 työntekijää. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet toimivat jatkossa olmar.fi -päätteisinä. Jatkossakin teitä palvelevat samaan tapaan samat tutut yhteyshenkilöt.

  Lue lisää

 • Lakkotiedote

  Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n järjestämä poliittinen työnseisaus jatkuu. Ahtausalan työehtosopimuksen soveltamisalalla työnseisaus on alkanut maanantaina 11.3.2024 klo 06.00 ja päättyy maanantaina 8.4.2024 klo 06.00.

  Lue lisää

 • Lakkotiedote

  Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry järjestää kaksi viikkoa kestävän poliittisen työnseisauksen. Ahtausalan työehtosopimuksen soveltamisalalla työnseisaus alkaa maanantaina 11.3.2024 klo 06.00 ja päättyy maanantaina 25.3.2024 klo 06.00.

  Lue lisää