Siirry suoraan sisältöön

Olmar tarjoaa logistiikkapalveluja, jotka keskittyvät strategisiin merenkulkukohteisiin. Olemme varasto-, ahtaus-, lastinkäsittely-, ja nosturipalvelujen operaattori kahdessa satamassa Porissa: Mäntyluodossa ja Tahkoluodossa.

Väyläsyvyydet 15,3 metriin saakka ja erinomainen nosto- sekä varastointikapasiteetti mahdollistavat lähes minkä tahansa kokoluokan rahtiliikenteen. Satamaa kehitetään jatkuvilla investoinneilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pori on erinomainen kulkureitti monesta syystä. Satama on auki vuoden ympäri, sillä pohjoisesta sijainnista huolimatta satamamme on pääsääntöisesti jäävapaa. Porin edustalla ei myöskään ole saaristoa, minkä vuoksi satamaan on helppo saapua.

Olitpa sitten tuomassa tai viemässä, rahtisi löytää perille ympäristöystävällisesti ja mutkattomasti. Satamasta on suora yhteys sisämaahan sähköliikenteelle valmista junarataa tai perille saakka yltävää valtatietä pitkin.

Oletko tulossa satamaan? Suorita turvallisuusperehdytys

Jotta kaikilla olisi satamassa mahdollisimman turvallista, tulee jokaisen siellä käyvän suorittaa turvallisuusperehdytys.

Tutustu alueen karttoihin

Hae meille töihin

Ajankohtaista

Olmar Finland Oy
[Yhteystiedot Kemi]